1/52/53/54/55/5
wordpress.tv

Μια νέα υπηρεσία που θα βοηθήσει πολύ αλλά και θα ενθουσιάσει τους εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες και φίλους του WordPress σε όλον τον κόσμο. Το WordPress.tv είναι πλέον γεγονός!

Στο νέο αυτό διαδικτυακό “τηλεοπτικό” κανάλι θα μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο με παρουσιάσεις, οδηγίες, συμβουλές, συνεντεύξεις, ειδήσεις και ότι άλλο σχετίζεται με το WordPress. Oπτικοακουστικό υλικό, που λειτουργεί ως σημαντικό βοήθημα στην εγκατάσταση, χρήση και κατανόηση των πολλών δυνατοτήτων του. Τα βίντεο είναι υψηλής ανάλυσης και μπορείτε να τα συμπεριλάβετε (embed) στο website/blog σας.

Όπως υποστηρίζουν οι συντελεστές του, ο στόχος του WordPress.tv είναι: “To make it easy for you to find up-to-date, WordPress-themed video content within a couple of clicks. Without having to wade through spammy promotional videos, out-of-date content, and missing chunks of presentations.”

Υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για το “πώς να” (How-To) κάνετε διάφορα πράγματα με το WordPress, αλλά και πλούσια ενημέρωση για τα WordCamps που γίνονται στις Η.Π.Α. και σε όλον τον κόσμο.


Welcome to wordpress.tv

Share it! →

Επισκεφθείτε το wordpress.tv


 
 
Διαβάστε επίσης:

  scriptlance.com
  Βρείτε προγραμματιστές για τα projects σας.
Υπάρχουν 2 σχετικά Σχόλια
 1. 04 Feb, 2011 @ 10:37 am

  Το WordPress.tv είναι μια πολύ καλή προσπάθεια για να βοηθήσει τους χρήστες και developers που ασχολούνται με το WordPress.

  Απάντηση
 2. 08 Nov, 2011 @ 1:33 pm

  Αν θέλετε να μας βρείτε ψάξτε στην Ελλάδα. Είμαστε Έλληνες εργαζόμενοι, είμαστε Έλληνες φορολογούμενοι, είμαστε Έλληνες οικογενειάρχες, είμαστε Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι και πάνω από όλα να σας θυμίσουμε ότι είμαστε οι Έλληνες που σας εκλέξαμε.

  Μέσω της πολύχρονης πρόσβασης που έχουμε στα συστήματα ασφάλειας και τηλεπικοινωνιών, έχουμε συνθέσει μία πλήρη εικόνα της διαφθοράς και του παρακράτους. Πρόσβαση με σκοπό τη βαθύτερη γνώση και την προστασία των συστημάτων αυτών.Στόχος μας λοιπόν είναι να κατανοηθούν οι προθέσεις μας και ότι αυτό το κείμενο δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτε άλλο εκτός από την τοποθέτησή μας, ως κοινότητα, προς τους πολιτικούς παράγοντες της χώρας μας. Δεν θα κρίνουμε κανέναν γιατί δεν είμαστε οι υπεύθυνοι και εξάλλου δεν υπάρχει λόγος εδώ που φθάσαμε.

  Αν δεν μπορείτε να είστε Έλληνες μπορούμε εμείς. Αν εσείς δεν μπορείτε να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα της πατρίδας μας και του λαού μας, τότε δεν έχετε παρά να παρατηθείτε (ΟΛΟΙ) σε μια τελευταία προσπάθεια διάσωσης της αξιοπρέπειάς σας. Να αναλάβουν την χώρα αυτοί που γνωρίζουν τις επερχόμενες δυσκολίες και είναι έτοιμοι να θυσιάσουν την αξιοπρέπεια και τη ζωή τους σε μία δύσκολη επιχείρηση. Την «διάσωση της Ελλάδας» όχι μέσω αφαίμαξης των πολιτών της, αλλά μέσω οικονομικής ανάπτυξης και εθνικής ενότητας. Οι Έλληνες θέλουν να ζήσουν στην πατρίδα τους με σεβασμό προς την κοινωνία και την δημοκρατία και απαιτούν «ηγέτες » που θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Βάσει των συγκεκριμένων προϋποθέσεων και αναγκών και μόνο, πρέπει να σκέφτονται αυτοί που θα αποφασίσουν να διοικήσουν την χώρα και όχι την καρέκλα.

  Χωρίς βία και ψέματα καλούμε όλους όσους έχουν την δύναμη και την γνώση, να μας αντιπροσωπεύσουν σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Ήρθε η εποχή που έχει ανοίξει το βιβλίο της Ελληνικής ιστορίας. Έχει ανοίξει το βιβλίο του λαού που γνωρίζει την αλήθεια και την καταγράφει στην καθημερινότητα του. Σας δίνετε η δυνατότητα να γραφτείτε με χρυσά γράμματα στις σελίδες του βιβλίου αυτού. Είναι εποχή για ήρωες. Ήρωες που θα ηγηθούν της χώρας που έχει γίνει στόχος ολόκληρού του πλανήτη.

  Καλούμε ανοικτά την εκκλησία να πάρει μέρος σε αυτή την υπόθεση. Να διαθέσει τις εκτάσεις που έχει και θα έχει, στους Έλληνες με σκοπό την άμεση εκμετάλλευσή τους και την ενίσχυση της αγροτικής ανάπτυξης. Δίνοντας έτσι ακόμα ένα κίνητρο για την αποκέντρωση 5.000.000 ανθρώπων που ασφυκτιούν.

  Δὲν ἀκοῦτε, ἐσεῖς εἰκόνες
  τοῦ Θεοῦ, τέτοια φωνή;
  Τώρα ἐπέρασαν αἰῶνες
  καὶ δὲν ἔπαυσε στιγμή.

  Καλούμε ανοικτά την Ελληνική ναυτιλία να απορροφήσει τους Έλληνες ναυτικούς και να τους προσφέρει τους μισθούς που τους αναλογούν. Οι Ναυτικοί μας και οι Εφοπλιστές της Ελλάδος έχουν μια πολύ βαριά σελίδα στην ιστορία μας. Ας ξαναγράψουμε ιστορία «επαναπατρίζοντας» τον Ελληνικό εμπορικό στόλο και ας ζωντανέψουμε την Ελληνική οικονομία μέσα από το γαλάζιο της θάλασσας.

  Καλούμε ανοικτά όλους τους Έλληνες επιχειρηματίες, που έχουν την δυνατότητα, να επενδύσουν άμεσα στην Ελλάδα. Να οργανωθούν σωστά με άμεσο στόχο την ανάπτυξη εγχώριας βιομηχανικής παραγωγής, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και συμβάλλοντας ενεργά στη μείωση της ανεργίας.

  Δυστυχώς εξαντλήσατε όλον τον χρόνο της προθεσμίας σας και αναγκαστικά ή θα κάνετε κάτι για την χώρα μας και τον τόπο μας και πάνω απ’ όλα για τα παιδιά μας και τα παιδιά σας ή θα επιλέξετε τον δρόμο της φυγής, γιατί ο Έλληνας δεν αντέχει άλλο την εξαθλίωση και την μιζέρια που έχετε σπείρει τα τελευταία χρόνια χωρίς να βλέπει μέλλον.

  ΥΣ: Αυτό το κείμενο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως απειλή, παρά μόνο διατύπωση της πραγματικότητας και υπενθύμιση ότι δεν πρέπει να παίρνετε μόνοι σας τις αποφάσεις για το μέλλον αυτής της χώρας.

  Τί θὰ κάμετε; Θ’ ἀφῆστε
  νὰ ἀποκτήσωμεν ἐμεῖς
  λευθεριάν, ἢ θὰ τὴν λύστε
  ἐξ αἰτίας πολιτικῆς;

  Απάντηση
Δεν υπάρχουν Trackbacks/Pingbacks
Γράψτε το σχόλιό σας:
Όνομα:
Απαιτείται
Email:
Απαιτείται, δεν θα δημοσιοποιηθεί
Website:
Ξεκινήστε με http://
Σχόλιο: