1/52/53/54/55/5
theseisgame.com

Το theseis είναι το πρώτο Ελληνικό video game για PC και Xbox360! Η εταιρία track7games θα παρουσιάσει το προσεχές διάστημα ένα όμορφο παιχνίδι, το πρώτο που θα κυκλοφορήσει αμιγώς φτιαγμένο από Έλληνες!

Το theseis είναι μια περιπέτεια δράσης και μυστηρίου που ξεδιπλώνεται στην σύγχρονη εποχή, σε πολλά ιστορικά σημεία της Ελλάδος. Από το website μπορούμε να αντιληφθούμε την αισθησιακή ατμόσφαιρα, τα πολύ καλά γραφικά, την μυστηριακή μουσική, την εξαιρετική παραγωγή. Θα αναμένουμε με ανυπομονησία για να το απολαύσουμε! 🙂

Update: Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι η εταιρία σταμάτησε την ανάπτυξη του παιχνιδιού λόγω υψηλού κόστους. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ανακοίνωση.


Theseis Game - Trailer

Share it! →

Επισκεφθείτε το theseisgame.com


 
 
Διαβάστε επίσης:

  beemovie.com
  Bee Movie - Η Ταινία μιας Μέλισσας.
Υπάρχουν 7 σχετικά Σχόλια
 1. romilos

  30 Jul, 2007 @ 2:43 am

  Πολύ καλή δουλειά, και έδωσαν πολύ σημασία στη λεπτομέρεια. Όλες οι εικόνες είναι καλοδουλεμένες και με πολλές ώρες επεξεργασία. Θεωρώ βέβαιο ότι ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ στην Ελλάδα, και μπορεί να τα πάει καλά και στο εξωτερικό, γιατί όχι.

  Απάντηση
 2. zeus
  Toplinks.gr

  30 Jul, 2007 @ 2:56 am

  Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα γιατί δεν ξέρουμε τίποτε για το gameplay και την ‘αίσθηση’ την ώρα της δράσης.

  Όμως απ’ όσα βλέπουμε από τα μέχρι τώρα στοιχεία, είναι πολύ καλή δουλειά, και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις καλές και ακριβές παραγωγές του εξωτερικού. Έχει στόρυ, έχει γραφικά, έχει ‘όραμα’. Νομίζω ότι το theseis θα πετύχει και μάλιστα σε βαθμό που δεν φαντάζονται ούτε οι δημιουργοί του 🙂

  Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές μπακατέλες που κάνουν πωλήσεις γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη να παίξει…

  Μοναδικό μειονέκτημα του theseis ίσως είναι ότι δεν θα βγει (τουλάχιστον αρχικά) σε PS3…

  Απάντηση
 3. M@gister

  31 Jul, 2007 @ 2:01 am

  Η μόνη απειλή για το theseis είναι τα μικροσυμφέροντα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής όλοι γράφουν θετικά, όμως όταν κυκλοφορήσει θα πέσουν πάνω του να το φάνε. Πως θα πουλήσουν τις μ****ς τους οι άλλοι όταν ο κόσμος αγοράζει ένα Ελληνικό παιχνίδι;

  Απάντηση
 4. zeus
  Toplinks.gr

  31 Jul, 2007 @ 2:47 am

  @ Magister: Πιστεύω πως δεν θα γίνει τίποτα τέτοιο. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει ανταγωνιστική εταιρία που να βγάζει άλλο Ελληνικό παιχνίδι την ίδια περίοδο στην αγορά. Δεν βλέπω λοιπόν για ποιό λόγο να μην θέλουν όλοι (ακόμα και τα μικροσυμφέροντα που αναφέρεις) να κάνει πωλήσεις το παιχνίδι. Τα μαγαζιά θέλουν πωλήσεις, άρα γιατί να το σαμποτάρουν; Στο κάτω κάτω αν είναι καλά και άλλα παιχνίδια θα πουληθούν έτσι κι αλλιώς. Υπάρχει χώρος για όλους.

  Απάντηση
 5. M@gister

  31 Jul, 2007 @ 9:21 am

  Zeus, το ελπίζω να γίνει έτσι…

  Μίλησα για συμφέροντα γιατί έχω κακή πείρα από προσπάθειες που κάναμε με φίλους να κάνουμε παραγωγή μουσικού cd. Πήγαν να μας αφανήσουν μόλις κυκλοφορήσαμε το demo. Το ξέρω πως δεν είναι το ίδιο, αλλά στην Ελλάδα τα πράγματα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο πάνω κάτω σε όλα τα θέματα. Μόνο αν κάποιος έχει φράγκα και μέσον μπορεί να κάνει κάτι, οι υπόλοιποι στον κουβά.

  Απάντηση
 6. gamesticker

  05 Aug, 2007 @ 1:58 am

  Πολλά ακούγονται για το theseis, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας. Κάποιοι λένε για αρχές του 2008.

  Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η εταιρία επίτηδες αφήνει να γίνεται σούσουρο και φημολογία γιατί αυτό κάνει καλό στη διαφήμιση του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι υπάρχουν 2 πιθανά σενάρια:

  1. Το παιχνίδι να είναι έτοιμο και να μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες: Σε αυτή την περίπτωση το βλέπω να κυκλοφορεί τέλη Νοεμβρίου 2007 ώστε να προλάβει την περίοδο των Χριστουγέννων, που οι πωλήσεις ανεβαίνουν τρελά.

  2. Να μην είναι ακόμα έτοιμο: Σε αυτή την περίπτωση βλέπω κυκλοφορία πριν το Πάσχα, για τους ίδιους λόγους με το 1.

  Και στις δύο περιπτώσεις, το σενάριο κυκλοφορίας αρχές του 2008 είναι παράλογο, γιατί, θα είναι εκτός σεζόν αγορών. Επίσης 6 μήνες (από σήμερα) καθυστέρηση σημαίνει ότι πολλά νέα παιχνίδια θα βγουν μέχρι τότε, γραμμένα για πιο νέες κάρτες γραφικών και hardware. Η καθυστέρηση κάνει κακό στην ‘τεχνολογική ανταγωνιστικότητα’ του παιχνιδιού, γιατί μένει πίσω από τον ανταγωνισμό.

  Απάντηση
 7. Nikos

  09 Oct, 2009 @ 8:50 am

  Κρίμα, δεν έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι. Μα καλά, τόσες χρηματοδοτήσεις δίνονται, δεν μπορούσαν να βρούν κάποια κεφάλαια για να το συνεχίσουν?

  Απάντηση
Δεν υπάρχουν Trackbacks/Pingbacks
Γράψτε το σχόλιό σας:
Όνομα:
Απαιτείται
Email:
Απαιτείται, δεν θα δημοσιοποιηθεί
Website:
Ξεκινήστε με http://
Σχόλιο: