1/52/53/54/55/5
sostosimeio.gr

Βρες το σωστό σημείο!“: Είναι η καμπάνια του Δήμου Αθηναίων για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το πώς θα διατηρηθεί καθαρή η πόλη, θα προφυλαχθεί η δημόσια υγεία και θα προστατευθεί καλύτερα το περιβάλλον.

Το σημαντικότερο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η τήρηση ορισμένων εύκολων και απλών κανόνων που αρκούν για να κάνουν τη διαφορά“. Παρουσιάζονται πολλές πρακτικές συμβουλές για καλύτερη συσκευασία και εναπόθεση των απορριμάτων, καθώς και πλήθος άλλων χρήσιμων στοιχείων και πληροφοριών όπως π.χ. για το παρκάρισμα κοντά σε σκουπίδια, για την καθαριότητα των κατοικιδίων σε δημόσιους χώρους, για την συλλογή ογκοδών απορριμάτων και συσκευών κ.α. (Δείτε τις σχετικές εικόνες ή κατεβάστε το αρχείο pdf)

Ο Δήμος Αθηναίων έχει φροντίσει να υπάρχουν σημεία ενημέρωσης σε κεντρικές θέσεις της πόλης. Με όλη αυτή την προσπάθεια φιλοδοξεί να ενδυναμώσει στην συνείδηση των πολιτών την ευαισθησία για το πολύ σημαντικό θέμα της καθαριότητας. Τέτοιες πρωτοβουλίες θα είναι πάντα από όλους ευπρόσδεκτες και θα επικροτούνται…


Share it! →

Επισκεφθείτε το sostosimeio.gr


 
 
Διαβάστε επίσης:

  letsgo.gr
  Χάρτες με οδηγίες δρομολόγησης.
  1555.gr
  Επίσημη πληροφόριση για τις πρόσφατες πυρκαγιές.
Υπάρχουν 6 σχετικά Σχόλια
 1. Νικήτας Παπαδόπουλος

  18 Apr, 2008 @ 7:04 pm

  Φανταστική δουλειά! Μπράβο στα παιδιά που το έφτιαξαν.

  Απάντηση
 2. sofia32

  18 Apr, 2008 @ 9:31 pm

  Paromoies kampanies exoun ginei se polles megales poleis sto exwteriko. Poly kali prospatheia gia tin Athina, pou to xreiazetai…

  Απάντηση
 3. adekastos

  19 Apr, 2008 @ 12:11 pm

  Μένει να κάνουμε και μια καμπάνια για να βγάλουμε τα -σκουπίδια- από το μυαλό μας!! Όχι άλλη τηλεόραση, όχι άλλη προπαγάνδα, όχι άλλο θέαμα… θέλουμε κάτι καλύτερο!

  Απάντηση
 4. teleios

  22 Apr, 2008 @ 6:17 pm

  Μπράβο στο Δήμο Αθηναίων που ασχολείται με τόσο σημαντικά θέματα όπως τα σκουπίδια και δεν τα αφήνει να περνάνε απαρατήρητα. Μπράβο και στους δημιουργούς του site που φαίνεται ότι έκαναν μία πάρα πολύ καλή δουλειά!

  Περιμένουμε και με νέες παρόμοιες καμπάνιες το Δήμο Αθηναίων.

  Απάντηση
 5. bebeto

  23 Apr, 2008 @ 4:52 pm

  Κουράστικα σε αυτή τη χώρα να με κοροϊδεύουν!

  Θεωρητικά η καμπάνια είναι πολύ σωστή και πρέπει όλοι να φροντίζουμε για την καθαριότητα.

  Πρακτικά όλοι αυτοί που μας “φροντίζουν” (και ο Δήμος Αθηναίων) έχουν διαπράξει μεγάλα εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος και με τεράστιες επιπτώσεις στη ρύπανση.

  Ας αφήσουν λοιπόν τις καμπάνιες που μόνο δημοσιότητα και χρήματα τους αποφέρουν και ας κάνουν κάτι πιο δυναμικό και σοβαρό για να απαλλάξουν αυτή την πόλη από τη μόλυνση (εργοστάσια, αυτοκίνητα, κακές συγκοινωνίες, απουσία πρασίνου κλπ)

  Δεν μασάμε κουτόχορτο!!!

  Απάντηση
 6. patroklos

  25 Apr, 2008 @ 2:10 am

  @toplinks: Παιδιά, καλά κάνατε και βάλατε το link. Θα συμφωνήσω όμως με τους bebeto και adekastos.

  @bebeto: Πέστα Χρυσόστομε!
  @adekastos: Ομοίως με bebeto, εύγε!

  @teleios: Πώς φαίνεται από χιλιόμετρα ότι έχεις σχέση με αυτούς που το έφτιαξαν ή με τον Δ.Α. … Κρίμα γιατί οι καλοί διαφημιστές/web designers (ή ότι άλλο τέλος πάντων είσαι) δεν αφήνουν σχόλια σε posts για τη δουλειά τους… λίγη σεμνότης δεν βλάπτει…

  @Νικήτας: Ομοίως με teleios… άντε εύχομαι και άλλα τέτοια projects, για περισσότερο χρήμα…

  Απάντηση
Δεν υπάρχουν Trackbacks/Pingbacks
Γράψτε το σχόλιό σας:
Όνομα:
Απαιτείται
Email:
Απαιτείται, δεν θα δημοσιοποιηθεί
Website:
Ξεκινήστε με http://
Σχόλιο: