1/52/53/54/55/5
positiveclicks.com

Το PositiveClicks.com είναι η έκδοση του Toplinks.gr στα αγγλικά! Το περιεχόμενο επιμελούνται ο Zeus (με νέο nickname: Positron) και η Aurora.

Λειτουργεί με την ίδια ακριβώς “φιλοσοφία”: τη δημοσίευση επιλεγμένων websites αλλά και Videos, με σκοπό τη δημιουργία μιας ποιοτικής βάσης δεδομένων που θα αποτελεί έμπνευση για πλοήγηση στο διαδίκτυο. Oι επισκέπτες μπορούν να ψηφίσουν τα sites που τους αρέσουν δίνοντας ένα Positive Click (+1), αλλά και να αφήσουν σχόλια.

PositiveClicks.com is an inspirational gallery of top quality videos and websites. A showcase of interesting, useful, beautiful and important sites and applications, with an appealing aesthetic, from all over the web. It’s also an area to show off great designers’ and developers’ work.

Προς το παρόν αναδημοσιεύουμε sites που υπάρχουν και στη βάση δεδομένων του Toplinks.gr όμως σύντομα σκοπεύουμε να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο, με νέες προσθήκες, που θα ενδιαφέρουν περισσότερο τους αγγλόφωνους επισκέπτες.

Το “στήσιμο” έγινε σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιώντας WordPress και μερικά από τα δοκιμασμένα plugins που χρησιμοποιούμε και στο Toplinks.gr. Υπάρχει διαφοροποίηση στο γενικό layout με τροποποιημένη έκδοση του theme.

Αν λοιπόν προτιμάτε να διαβάζετε τις δημοσιεύσεις μας στα αγγλικά, επισκεφθείτε το PositiveClicks.com 🙂


Share it! →

Επισκεφθείτε το positiveclicks.com


 
 
Διαβάστε επίσης:

  fotoviewr.com
  Δημιουργήστε 3D διαδραστικές photo galleries.
  sliderocket.com
  Δημιουργήστε δυναμικές online παρουσιάσεις.
  eyejot.com
  Υπηρεσία ανταλλαγής βίντεο-μηνυμάτων.
Δεν υπάρχουν σχετικά Σχόλια
Yπάρχει 1 Trackback/Pingback
 1. 26 Aug, 2009 @ 4:35 am
  Toplinks.gr Blog

  PositiveClicks.com: Το Toplinks.gr στα αγγλικά!…

  Το PositiveClicks.com είναι η έκδοση του Toplinks.gr στα αγγλικά! Το περιεχόμενο επιμελούνται ο Zeus (με νέο nickname: Positron) και η Aurora. Λειτουργεί με την ίδια α….

Γράψτε το σχόλιό σας:
Όνομα:
Απαιτείται
Email:
Απαιτείται, δεν θα δημοσιοποιηθεί
Website:
Ξεκινήστε με http://
Σχόλιο: