1/52/53/54/55/5
forfree.gr

Ποιός είπε ότι η διασκέδαση είναι μόνο για όσους διαθέτουν χρήματα; Το forfree.gr συγκεντρώνει για εσάς όλες τις δωρεάν εκδηλώσεις, που διοργανώνονται στην Αθήνα, όπως εκθέσεις, συναυλίες, πάρτυ, κινηματογραφικές προβολές και θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων κ.α.

Είναι ο πρώτος Ελληνικός online οδηγός για δωρεάν ψυχαγωγία στην πόλη. Παράλληλα, οι συντελεστές του forfree.gr, μέσα από το όμορφο και εύχρηστο website, προτείνουν τρόπους για να εξερευνήσετε την πόλη, να κάνετε ευχάριστες βόλτες που δεν θα σας κοστίσουν αλλά και να κινηθείτε και να ψωνίσετε οικονομικά π.χ. εκπτωτικές κάρτες, stock καταστήματα κ.α.

Όπως υποστηρίζουν: “Το forfree.gr είναι μία νέα πρόταση για μία εναλλακτική στάση, μία διαφορετική φιλοσοφία που αποδεικνύει ότι τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν!


Share it! →

Επισκεφθείτε το forfree.gr


 
 
Διαβάστε επίσης:

  athinorama.gr
  Ο οδηγός διασκέδασης της πόλης.
  athenswifi.gr
  Wifi σε δημόσιο χώρο στην Αθήνα.
Υπάρχουν 6 σχετικά Σχόλια
 1. john

  06 Jan, 2009 @ 7:26 pm

  Kαταδικάζω την βία απ όπου και αν προέρχεται. Η βία γεννά βία και οδηγούμαστε σε αδιέξοδο. Αστυνομία βεβαίως και χρειαζόμαστε,αλλά όχι την αστυνομία της 10ετείας του70,όπου έβλεπες αστυνομικό και έτρεχες να κρυφτής.Επειδή αρκετά συχνά (τον τελευταίο καιρό),πολύς κόσμος αντιτίθεται στις διαδηλώσεις,θα τους απαντήσω με ένα ποίημα που έγραψε το 1937 ο Γερμανοός πάστορας Μάρτιν Νίμελερ. Έπιασαν τους κομμουνιστές και δεν αντέδρασα,γιατί δεν είμαι κομμουνιστής.Έπιασαν τους σοσιαλδημοκράτες και δεν αντέδρασα,γιατί δεν είμαι σοσιαλδημοκράτης.Έπιασαν τους συνδικαλιστές και δεν αντέδρασα,γιατί δεν είμαι συνδικαλιστής.Κι όταν ήρθαν να πιάσουν εμένα,δεν υπήρχε κανείς να με υπερασπισθεί. Ο πάστορας συνελήφθη και πέθανε σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως.Ήταν το 1937,με την μεγάλη άνοδο του ναζισμού στη χώρα του.

  Απάντηση
 2. john

  08 Jan, 2009 @ 1:13 am

  Αγαπητή φίλοι.Καθημερινά ακούμε για την Αστυνομία,εάν κάνει καλά την δουλειά της η όχι και πως την θέλουμε.Θα ήθελα να εκφράσω και της δικές μου απόψεις. Κάποτε στην 10ετεία του 70,βλέπαμε παιδιά αστυνομικό και αλλάζαμε δρόμο:Έπλυνε την αυλή του σπιτιού η μάνα μας, και την κόβανε κλήση:Έμπαινε αστυνομικός στο καφενείο και σταματούσε να μιλάει ο κόσμος.Αυτή λοιπόν την αστυνομία δεν τη θέλουμε.Ένα καλό που έκανε ο Αντρ. Παπανδρέου ήταν αυτή η αλλαγή που έγινε στο αστυν. σώμα.Βέβαια να μην ξεχνάμε και το ξύλο που έφαγαν τα περήφανα γηρατειά,όταν πήγαν να διαμαρτυρηθούν στο Μαξίμου επί Παπανδρέου. Ερώτηση:Θέλουμε αστυνομικούς να δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα στον κόσμο ακόμα και αν αυτά είναι διαδηλωτές? ΟΧΙ. Θέλουμε αστυνομικούς να μουντζώνουν? ΟΧΙ. Θέλουμε αστυνομικούς να σηκώνουν το όπλο και να πυροβολούν και όποιον πάρει ο χάρος? ΟΧΙ. Θέλουμε αστυνομικούς να μας σταματάνε για έλεγχο και να μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε εγκληματίες? ΟΧΙ. Θέλουμε αστυνομικούς της ζαρτινιέρας? ΟΧΙ. Θέλουμε αστυνομικούς που να υμνούν τον Παπαδόπουλο χορεύοντας?ΟΧΙ. Και τέλος θέλουμε αστυνομικούς καλούς επαγγελματίες, με καλό μισθό,και που θα σέβονται τον πολίτη? ΝΑΙ. Θέλουμε αστυνομία με κύρος, όπως επί αρχηγίας Νασιάκου και υπουργίας Χρυσοχοίδη. (Δεν ανοίκω ούτε στην ΝΔ ούτε στο ΠΑΣΟΚ,είμαι αριστερός,και βέβαια τους παραπάνω κυρίους δεν τους γνωρίζω προσωπικά). Η μαγικές λέξεις λοιπόν είναι κατάλληλος αρχηγός με κατάλληλο υπουργό. Όλοι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ εκτός Χρυσοχοίδη ήταν ανεπαρκείς.Της ΝΔ ανεπαρκείς. Ο Βουλγαράκης (ξέρετε ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό), αποστράτευσε τον Νασιάκο, και τον έστειλε στην σύνταξη,αντί να πιάσει να τον βάλη σε καμιά υπηρεσία και να αξιοποιήση της γνώσης του επί αστυν. θεμάτων,όπως βέβαια κάνανε και με άλλα αξιόλογα στελέχη, τα οποία “πληρώνουν” χωρίς να φταίνε την ανεπάρκεια του εκάστοτε πολιτικού τους προϊσταμένου.Και βέβαια με την αναξιοκρατία που υπάρχει δεν αξιοποιούνται τα σωστά στελέχη.Εκεί λοιπόν πάσχει η δημόσια διοίκηση,με ευθύνη βέβαια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.Για να γίνη κάποιος κάτι στην Ελλάδα πρέπει να είναι του κόμματος.Έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε,και καπάκι αναστήθηκε και το ΠΑΣΟΚ, και λέει ότι τώρα θα φτιάξη αυτό την κατάσταση.Η μαύρη μας η μοίρα λοιπόν, και ο Θεός βοηθός.Ευχαριστώ.

  Απάντηση
 3. john

  22 Jan, 2009 @ 12:43 am

  Αγαπητή φίλοι. Πριν από λίγο καιρό είδαμε στην τηλεόραση τον κ Ευαγγελάτο να αναφέρεται στην εκπομπή του απαξιωτικά για τους εμπόρους, λέγοντας πχ ότι αγοράζουν ένα παπούτσι σε μια Α τιμή και το πουλάνε σε τιμή 2Α. Λέει λοιπόν ότι όταν ο πελάτης πάει στο ταμείο να πληρώσει ο έμπορος του παίρνει διπλάσια χρήματα από την αξία του προϊόντος και άρα τον κλέβει.Και φυσικά δεν έκανε τον κόπο να συνομιλήσει με κάποιον έμπορο, για να δει πως είναι η κατάσταση.Ας δούμε λοιπόν πως έχει η κατάσταση παίρνοντας για παράδειγμα την υπόδηση. Θα αναφέρω μερικά δεδομένα.Πρώτων:οι παραγγελίες τον καταστημάτων υπόδησης για το καλοκαίρι πχ έχουν γίνη τον Οκτώβριο–Νοέμβριο,για παράδοση από των Μάρτιο και μετά. Δεύτερον:οι έμποροι όπως και οι εταιρείες χονδρικής έχουν άγνοια της μόδας που θα επικρατήση τελικά, δηλαδή χρώμα, σχέδιο, ύψος τακουνιών κτλ.Άρα οι παραγγελίες είναι σχεδόν στα τυφλά. Τρίτων:οι παραγγελίες δεν ακυρώνονται, και δεν επιστρέφονται (εκτός από κάποιες περιπτώσεις ελλαττωματικών), και άρα η πληρωμή τους είναι αυτονόητη. Τέταρτον:στης εταιρείες εισαγωγής παραγγέλομαι το σχέδιο και είμαστε υποχρεωμένη να πάρουμε όλο το κιβώτιο με τα νούμερα του παπουτσιού που περιέχει.Προσέξτε τώρα. Υποθέτουμε ότι αγοράζουμε (αναφέρομαι στον έμπορο) ένα κιβώτιο παπούτσια που περιέχει 12 ζευγάρια προς 10ΕΥΡΩ το ζευγάρι,δηλαδή 120ΕΥΡΩ+ ΦΠΑ. Το κάθε παπούτσι τώρα το πουλάμε 20ΕΥΡΩ δηλαδή 100%.Άρα για να πάρουμε πίσω τα 120ΕΥΡΩ που πληρώσαμε στην εταιρεία πρέπει να πουλήσουμε τα 6 + 1για τον ΦΠΑ δηλαδή 7. Μένουνε λοιπόν 5. Αφαιρούμε 1 που συνήθως είναι φθορά στην βιτρίνα από το Ήλιο,και άρα μένουνε 4 που εάν τα πουλήσουμε τότε θα πληρώσουμε το ενοίκιο,το ΤΕΒΕ, τον υπάλληλο,το ρεύμα κτλ.Και ερωτώ λοιπόν εγώ? Ποιο μαγαζί κ Ευαγγελάτο πουλάει 100% το εμπόρευμα του. ΚΑΝΕΝΑ. Πως λοιπόν να κερδίσει ένας έμπορος που πουλάει με ποσοστό κέρδους 100% στην ένδυση–υπόδηση που είναι είδη μόδας και άρα την άλλη χρονιά τα απούλητα είναι απαξιωμένα.Το ποσοστό λοιπόν 100% στα είδη μόδας ειναι δυστυχώς πού λίγο. Πως λοιπόν κάνουμε κριτική και απαξιώνουμε ανεύθυνα ένα κλάδο.Αν αυτό κ. Ευαγγελάτο είναι δημοσιογραφία τότε λυπάμαι αλλά το δικό σας επάγγελμα έχει πρόβλημα.Και τέλος θα πρέπει να ξέρετε κύριε ότι εάν κάποια κυβέρνηση είχε το θάρρος να βοηθήσει οικονομικά τους μικροεμπόρους να κλείσουν το μαγαζί τους τότε το 80% θα το έκλεινε. Και δεν μπορούν να το κάνουν τώρα λόγω χρεών–επιταγών κτλ.Είναι εγκλωβισμένη.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.

  Απάντηση
 4. john

  31 Jan, 2009 @ 12:12 am

  Κυρίες και Κύριοι. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έδινα συγχαρητήρια στον Ερντογάν. Όμως τώρα του βγάζω το καπέλο. Ο Τούρκος έκφρασε τα συναισθήματα όλων μας, ( θέλω να πιστεύω ) μιλώντας έξω από τα δόντια στο Νταβός στον Ισραϊλινό Πρόεδρο. Ο δικός μας ο ανεπαρκής Πρωθυπουργός κάθεται στο σπίτι του και βλέπει τον κουμπάρο του να γυρνά στην χώρα του σαν ήρωας.Δεν λυπάμαι για τον Πρωθυπουργό μας. Αυτός ούτος άλλος είναι ανίκανος. ( Αλήθεια εάν λεγόταν πχ Σταματίου θα γινόταν ποτέ Πρωθυπουργός? ΟΧΙ ).Λυπάμαι αυτούς που τον πίστεψαν και τώρα που αρχίζει η πείνα το μετανιώσανε και χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Ασχολούμαι με το εμπόριο,και έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο. Περιμένουνε πως και πως τις επόμενες εκλογές για να τον μαυρίσουν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τρέμει το χέρι τους σην κάλπη.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  Απάντηση
 5. john

  03 Feb, 2009 @ 11:26 pm

  Αγαπητέ κύριε Μαρκογιανάκη. Γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι στους Κρητικούς αγρότες ενώ μπορείς σε συνδυασμό με τον υπουργό Παιδείας να τους εκμεταλευτείς. Σου υποδεικνύω τον τρόπο. 1. Τους αφήνεις να γεμίσουν με τα τρακτέρ τους την Ομόνοια και το σύνταγμα. 2. Καλείται τα σχολεία για εκπαιδευτική εκδρομή στους δύο αυτούς χώρους για να δούνε αγρότες που είναι είδος προς εξαφάνιση, καθώς και τα τρακτέρ τους που και αυτά τώρα που κλείνουν τα εργοστάσια που τα κατασκευάζουν θα γίνουν είδος προς εξαφάνιση.3. Οι καθηγητές θα πούνε στους μαθητές ότι ο αγρότης είναι το κορόϊδο που καλλιεργεί πάμφθηνα την Γη για να τρώμε πανάκριβα εμείς το αποτέλεσμα της δουλειάς τους με κερδισμένους τους μεσάζοντες,αφού οι ανίκανες κυβερνήσεις δεν μπορούν να τους ελέγξουν.4. Θα τους εξηγήσουν τι είναι το τρακτέρ και πως ζέχνει, και εν ανάγκη να γίνει μια επίδειξη μπροστά από το Δημαρχείο του “πράσινου” Δημάρχου ο οποίος μόλις δη δέντρο το κόβει για να γίνει πάρκιν και να επιδείξει έτσι έργο.5. Θα τους εξηγήσουν οι κτηνοτρόφοι τι είναι αγελάδα, και πως παράγεται φθηνά το γάλα για να το πίνουν πανάκριβα τα κορόϊδα.6. Θα τους δείξουν το σιτάρι, και πως παράγεται πάμφθηνα το αλεύρι για να τρώμε τα ίδια κορόϊδα πανάκριβα το ψωμί.7. Θα τους εξηγήσουν τι είναι ο παγετός και τι κοροϊδία γίνεται με της αποζημιώσεις.Και τέλος θα τους πούνε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός προεκλογικά έλεγε στους αγρότες ότι μόλις γίνει πρωθυπουργός αυτός θα τρέχει στις Βρυξέλλες για τα αγροτικά θέματα, και μόλις πήρε την ψήφο τους , τους έγραψε κανονικά.Έτσι οι μαθητές θα δούνε ζωντανά κορόϊδα που πίστεψαν σε υποσχέσεις και τώρα είναι είδος προς εξαφάνιση.Αυτό να κάνεις κύριε Μαρκογιανάκη και να δεις ότι από την επιτυχία του εγχειρήματος θα χρειαστεί να τους καλείς εσύ στην Αθήνα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  Απάντηση
 6. john

  07 Feb, 2009 @ 10:14 pm

  Επί τον κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ ακούγαμε για την ισχυρή Ελληνική οικονομία. Πάμπολλες οι δηλώσεις των Σημίτη – Παπαντωνίου – Χριστοδουλάκη. Στη συνέχεια η ΝΔ την προηγούμενη ισχυρή οικονομία την έστειλε στην επιτήρηση των Βρυξελλών για ένα – δύο χρόνια και στη συνέχεια, ακούγαμε και ακούμε από τον Καραμανλή για την ισχυρή Ελληνική οικονομία. Μέχρι που ξεβρακωθήκαμε, και φάνηκε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Και τώρα τι λένε όλοι αυτοί? Λένε ότι πρέπει η επόμενη κυβέρνηση να είναι αυτοδύναμη.Μα βρε γαϊδούρια, βρε ηλίθιοι, βρε κλέφτες, τόσα χρόνια τη είχαμε? Οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις σας δεν μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση? Κανένα πτυχίο δεν μετρά εκτός από την κομματική υποταγή και το μέσο.Αυτό θέλουν τώρα να διασφαλίσουν οι ελεεινή.Και μην πει κανένας για συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις.Αυτά είναι βλακείες.Για όλα υπάρχει λύση αρκή να υπάρχει καλή διάθεση για προσφορά στον τόπο από ΄λους.

  Απάντηση
Δεν υπάρχουν Trackbacks/Pingbacks
Γράψτε το σχόλιό σας:
Όνομα:
Απαιτείται
Email:
Απαιτείται, δεν θα δημοσιοποιηθεί
Website:
Ξεκινήστε με http://
Σχόλιο: