1/52/53/54/55/5
capital.gr

Ασφαλώς πρόκειται για ένα από τα πιο πλήρη οικονομικά portal στο Ελληνικό διαδίκτυο.

Όλες οι τρέχουσες επενδυτικές ειδήσεις και εξελίξεις για το χρηματιστήριο, real time ticker μετοχών, τεχνική ανάλυση, σχόλια, διεθνή, ανακοινώσεις και θεμελιώδη στοιχεία εταιριών κ.α.

Το παρακολουθούμε εδώ και αρκετά χρόνια, από πριν το 2000, που ονομάζονταν stockrally.gr. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, το περιεχόμενο έχει εμπλουτιστεί, και το capital.gr στελεχώθηκε από πολυγραφότατους δημοσιογράφους και αναλυτές, που καθημερινά εμπλουτίζουν την ύλη του και δίνουν στους επισκέπτες τον παλμό της αγοράς.


Share it! →

Επισκεφθείτε το capital.gr


 
 
Διαβάστε επίσης:

  metataxeis.gr
  Βήμα έκφρασης για υπαλλήλους του δημοσίου τομέα.
  eurobilltracker.com
  To ταξίδι των χαρτονομισμάτων ευρώ στον κόσμο.
  dailyweb.gr
  Επιλεγμένα θέματα, κάθε μέρα.
Υπάρχουν 8 σχετικά Σχόλια
 1. orestis74

  06 Jul, 2007 @ 1:54 pm

  Μπαίνω σχεδόν καθημερινά από το 2003 (stockrally) και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι παρουσιάζει συνέπεια, ενημερώνεται πάρα πολύ συχνά και προσφέρει πλούσια υλικό για διάβασμα 🙂 Το Capital.gr είναι πραγματικά το καλύτερο. Σας συγχαίρω για την επιλογή να το συμπεριλάβετε στις λίστες σας.

  Απάντηση
 2. morpheus

  06 Jul, 2007 @ 5:01 pm

  Το χρηματιστήριο στην Ελλάδα έχει γίνει τρόπος πλουτισμού για κάποιους “που ξέρουν” το παιχνίδι. Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να απέχουν γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Χωρίς πραγματική πληροφόρηση και όχι ειδήσεις ή φήμες δεν μπορείς να έχεις πλήρη άποψη για την επένδυσή σου.

  Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη επένδυση είναι τα ακίνητα.

  Απάντηση
 3. arty14

  08 Jul, 2007 @ 1:54 pm

  Όσο πάει καλά το μαγαζί κανείς δεν πρέπει να κάνει παράπονα. Προς το παρόν, για όσους επένδυσαν μετά το 2003 τα πράγματα είναι θετικά.

  @morpheus: Στο τέλος πάντα κάποιος κλαίει και κάποιος γελάει, έτσι ισχύει για τα πάντα στη ζωή

  @toplinks.gr: Πολύ καλή προσπάθεια παιδιά! Καλορίζικο το νέο website.

  Απάντηση
 4. sofos

  08 Jul, 2007 @ 8:53 pm

  Πολλές προσδοκίες υπάρχουν για το επόμενο διάστημα. Όμως μην ξεχνάτε ότι το έξυπνο χρήμα αγοράζει στην κρίση και πουλάει στις μεγάλες προσδοκίες των άλλων

  Απάντηση
 5. tsakanikas

  13 Jul, 2007 @ 5:19 am

  Το Capital είναι πολύ καλό χρηματιστηριακό site. Το επισκέπτομαι συχνά γιατί ενημερώνομαι για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, μιας και μένω εδώ και 2 χρόνια στον Καναδά.

  Όμως τελικά στις επενδύσεις η υπερ-πληροφόρηση μπορεί να είναι και παρα-πληροφόρηση. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ: Όταν σε ένα θέμα γίνονται πολλές συζητήσεις, λέγονται πολλά από πολλούς, ακούγονται κάθε λογής ειδήσεις και πληροφορίες, παθαίνουμε blackout, το μυαλό αρχίζει να λειτουργεί παθητικά, γιατί δεν μπορεί να επεξεργαστεί την ποσότητα της πληροφορίας. Έτσι και στα μεγάλα portals που γράφονται πολλά για ένα θέμα, ενώ νομίζουμε ότι πληροφορούμαστε, στην ουσία εξερευνούμε τον χαοτικό κόσμο των πιθανών συμβάντων!

  Συμπέρασμα: Κατά την άποψή μου, στις επενδύσεις στο Χρηματιστήριο απαιτούνται μόνο 1. Τεχνική ανάλυση 2. Καθαρό μυαλό 3. Επικεφαλίδες ειδήσεων (μόνο για μυρίσουμε τον αέρα της κατάστασης) 4. Καλή τύχη (ή αλλιώς έλλειψη ατυχίας) – Όλα τα υπόλοιπα είναι αποπροσανατολισμός

  Απάντηση
 6. stochastic
  Toplinks.gr

  13 Jul, 2007 @ 9:48 pm

  Αγαπητέ φίλε tsakanikas πρέπει να ομολογήσω ότι η άποψή σου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

  Αυτό που λες πιστεύω ότι ισχύει για όλους τους τομείς και όχι μόνο στο χρηματιστήριο. Η υπερπληροφόρηση απαιτεί πολύ καλά ‘φίλτρα’, ώστε να μπορούμε να πετάμε τη σαβούρα και να κρατάμε μόνο τις πληροφορίες, που μας είναι πραγματικά χρήσιμες και αξιοποιήσιμες.

  Θα έλεγα μάλιστα ότι περιγράφεις, με αρκετά εύστοχο τρόπο, τον λόγο για τον οποίο φτιάξαμε το toplinks.gr! Αντιμετωπίζουμε το φαινόμενο της υπερπληροφόρησης στη χρήση του διαδικτύου και θεωρήσαμε επιτακτική την ανάγκη ύπαρξης ενός website, που να προσφέρει επιλεγμένες πληροφορίες στον επισκέπτη.

  Απάντηση
 7. cyberbrain

  18 Jul, 2007 @ 10:02 pm

  Αν θυμάμαι καλά υπήρχε κάποτε το fundamentals.gr που το έτρεχαν οι ίδιοι άνθρωποι με το stockrally (νομίζω), το οποίο τώρα δεν λειτουργεί. Ξέρει κανείς αν άλλαξε όνομα ή αν απλώς έκλεισε; Ήταν πολύ χρήσιμο…

  Απάντηση
 8. niceclick

  19 Jul, 2007 @ 1:55 am

  Νομίζω πως έκλεισε και πλέον όλες οι πληροφορίες για τα θεμελιώδη των εταιριών είναι στο capital.

  Απάντηση
Δεν υπάρχουν Trackbacks/Pingbacks
Γράψτε το σχόλιό σας:
Όνομα:
Απαιτείται
Email:
Απαιτείται, δεν θα δημοσιοποιηθεί
Website:
Ξεκινήστε με http://
Σχόλιο: