Το πολύ δημοφιλές online περιοδικό για developers και web-designers Smashing Magazine συμπεριέλαβε το Toplinks.gr σε 2 πρόσφατες δημοσιεύσεις του. 🙂

Συγκεκριμένα στις 22/2/2008 στη δημοσίευση με τίτλο “Gallery Of Date Stamps And Calendars” αλλά και στις 16/11/2007 στη δημοσίευση με τίτλο “Pagination Gallery: Examples And Good Practices” . Και στις 2 περιπτώσεις οι συγγραφείς των άρθρων αναφέρουν το Toplinks.gr μαζί με άλλα websites, ως καλό παράδειγμα εφαρμογής, των ενδείξεων της ημερομηνίας στα άρθρα και της πλοήγησης στις σελίδες, αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι το Smashing Magazine είναι πρωταγωνιστής στο είδος του και απολαμβάνει την προτίμηση δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών καθημερινά: #16 @Technorati, #3532 @Alexa (την ημέρα που γράφουμε το άρθρο). Τα άρθρα του αναδημοσιεύονται σε πολλά άλλα blogs και σε διάφορες γλώσσες, όπως στα Ρωσικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα κ.α.

Ως ένδειξη εκτίμησης συμπεριλάβαμε το SmashingMagazine.com στις επιλεγμένες δημοσιεύσεις μας. 😉

 
    Το Blog του Toplinks.gr ξεκίνησε με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για τις εξελίξεις στην ανάπτυξη του website.

    Στο Blog δημοσιεύονται ανακοινώσεις και ενημερωτικά στοιχεία, που πληροφορούν τους επισκέπτες για κάθε αλλαγή ή βελτίωση που πραγματοποιείται, ενώ παράλληλα η καταγραφή αυτή βοηθά την ομάδα ανάπτυξης.


    Έχετε δικό σας Website με αυτόνομο domain (π.χ. mydomain.gr), και πιστεύετε ότι αξίζει να δημοσιευθεί στο Toplinks.gr; Κλικ εδώ