Διανύουμε αισίως τον δεύτερο μήνα επίσημης λειτουργίας του Toplinks.gr και ο αριθμός των ετικετών που έχουν καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων είναι αρκετά μεγάλος, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η εμφάνισή τους σε κάποιο από τα sidebars.

Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια νέα σελίδα για την εμφάνιση του χάρτη χρήσης των ετικετών. Άλλαξε επίσης η εμφάνιση του Top10 των ετικετών. Πλέον θα εμφανίζονται στο sidebar οι Top20 ετικέτες και θα έχουν στα δεξιά τους έναν αριθμητικό δείκτη που εμφανίζει τον αριθμό των δημοσιεύσεων που συσχετίζονται με κάθε λέξη-ετικέτα.

Τέλος, για όσους χρησιμοποιούν την διάσημη υπηρεσία netvibes, ή για όσους δεν την γνωρίζουν, σας προτείνουμε να εγγραφείτε στο νέο ➡ widget του Toplinks.gr ώστε να λαμβάνετε άμεσα στην netvibes καρτέλα σας όλες τις δημοσιεύσεις μας. 🙂

 
    Το Blog του Toplinks.gr ξεκίνησε με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για τις εξελίξεις στην ανάπτυξη του website.

    Στο Blog δημοσιεύονται ανακοινώσεις και ενημερωτικά στοιχεία, που πληροφορούν τους επισκέπτες για κάθε αλλαγή ή βελτίωση που πραγματοποιείται, ενώ παράλληλα η καταγραφή αυτή βοηθά την ομάδα ανάπτυξης.


    Έχετε δικό σας Website με αυτόνομο domain (π.χ. mydomain.gr), και πιστεύετε ότι αξίζει να δημοσιευθεί στο Toplinks.gr; Κλικ εδώ