Το PositiveClicks.com είναι η έκδοση του Toplinks.gr στα αγγλικά! Το περιεχόμενο επιμελούνται ο Zeus (με νέο nickname: Positron) και η Aurora.

Λειτουργεί με την ίδια ακριβώς “φιλοσοφία”: τη δημοσίευση επιλεγμένων websites με σκοπό τη δημιουργία μιας ποιοτικής βάσης δεδομένων που θα αποτελεί έμπνευση για πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Στις δημοσιεύσεις εμφανίζεται σύντομη περιγραφή και σχετικό βίντεο, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να ψηφίσουν τα sites που τους αρέσουν δίνοντας ένα Positive Click (+1), αλλά και να αφήσουν σχόλια.

PositiveClicks.com is an inspirational gallery of top quality websites. A showcase of interesting, useful, beautiful and important sites and applications, with an appealing aesthetic, from all over the web. It’s also an area to show off great designers’ and developers’ work.

Προς το παρόν αναδημοσιεύουμε sites που υπάρχουν και στη βάση δεδομένων του Toplinks.gr όμως σύντομα σκοπεύουμε να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο, με νέες προσθήκες, που θα ενδιαφέρουν περισσότερο τους αγγλόφωνους επισκέπτες.

Το “στήσιμο” έγινε σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιώντας WordPress και μερικά από τα δοκιμασμένα plugins που χρησιμοποιούμε και στο Toplinks.gr. Υπάρχει διαφοροποίηση στο γενικό layout με τροποποιημένη έκδοση του theme.

Αν λοιπόν προτιμάτε να διαβάζετε τις δημοσιεύσεις μας στα αγγλικά, επισκεφθείτε το PositiveClicks.com 🙂

 
    Το Blog του Toplinks.gr ξεκίνησε με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για τις εξελίξεις στην ανάπτυξη του website.

    Στο Blog δημοσιεύονται ανακοινώσεις και ενημερωτικά στοιχεία, που πληροφορούν τους επισκέπτες για κάθε αλλαγή ή βελτίωση που πραγματοποιείται, ενώ παράλληλα η καταγραφή αυτή βοηθά την ομάδα ανάπτυξης.


    Έχετε δικό σας Website με αυτόνομο domain (π.χ. mydomain.gr), και πιστεύετε ότι αξίζει να δημοσιευθεί στο Toplinks.gr; Κλικ εδώ