Μας το ζήτησαν πολλοί επισκέπτες του Toplinks.gr και αποφασίσαμε να το πραγματοποιήσουμε, γιατί διευκολύνει σημαντικά την πλοήγηση και την αναζήτηση.

Από την αρχική σελίδα (στο σχετικό toolbar), μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις (3) διαφορετικούς τρόπους εμφάνισης των δημοσιεύσεων:

1. Λίστα με Πλήρες Κείμενο: Η κλασική εμφάνιση, με μικρή εικόνα πάνω δεξιά, πλήρες κείμενο για το περιεχόμενο, όλες οι σχετικές πληροφορίες (ενότητες, ετικέτες, βαθμολογία κ.α.) και link προς το σχετικό website με κλικ στην εικόνα.

2. Λίστα με Εικόνες (thumbnails) (νέο): Εμφάνιση μόνο της εικόνας, και στοίχιση των δημοσιεύσεων σε δύο στήλες. Με κλικ σε κάθε εικόνα βλέπετε το πλήρες άρθρο, ενώ στο κάτω μέρος της υπάρχει link προς το σχετικό website και link προς το σχετικό βίντεο, αν υπάρχει.

3. Λίστα με Λεπτομέρειες (νέο): Εμφάνιση της εικόνας αριστερά. Στα δεξιά της εμφανίζονται όλες οι λεπτομέρειες για τη δημοσίευση όπως π.χ. σύντομη περιγραφή, βαθμολογία, σχόλια, ενότητες, ετικέτες, σχετικό βίντεο, ημερομηνία κ.α.

 
    Το Blog του Toplinks.gr ξεκίνησε με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για τις εξελίξεις στην ανάπτυξη του website.

    Στο Blog δημοσιεύονται ανακοινώσεις και ενημερωτικά στοιχεία, που πληροφορούν τους επισκέπτες για κάθε αλλαγή ή βελτίωση που πραγματοποιείται, ενώ παράλληλα η καταγραφή αυτή βοηθά την ομάδα ανάπτυξης.


    Έχετε δικό σας Website με αυτόνομο domain (π.χ. mydomain.gr), και πιστεύετε ότι αξίζει να δημοσιευθεί στο Toplinks.gr; Κλικ εδώ