Ολοκληρώσαμε πρόσφατα τη μεταφορά του Toplinks.gr και του Toplinks.gr Blog σε έναν νέο, αποκλειστικής χρήσης, dedicated server.

Η συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα αλλά και τα κατά καιρούς διάφορα προβλήματα που εμφανίζονταν στον VPS server που είχαμε πριν, μας οδήγησαν σχεδόν υποχρεωτικά στην επιλογή μιας πιο σταθερής και αποτελεσματικής λύσης.

Η μεταφορά από τον έναν host στον άλλο έγινε με προσεκτικό και καλοσχεδιασμένο τρόπο, χωρίς να υπάρχει καθόλου downtime, με εφαρμογή μιας ειδικής μεθόδου που υπό κάποιες προϋποθέσεις υπόσχεται επιτυχία. Όλα πήγαν περίφημα! 🙂

Με την ευκαιρία προχωρήσαμε σε αναβάθμιση του WordPress και όλων των plugins στις τελευταίες τους εκδόσεις.

Το νέο Toplinks.gr, από τις δοκιμές που έχουμε κάνει ως τώρα, είναι πολύ πιο γρήγορο, δεν καθυστερεί σε ώρες αιχμής και δεν έχει μέχρι στιγμής παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί σε σας κάποιο τέτοιο πρόβλημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ελπίζουμε η σημαντική αυτή αλλαγή να σας βοηθήσει να απολαύσετε περισσότερο τα περιεχόμενα του Toplinks.gr.

Καλή πλοήγηση! 🙂

 
    Το Blog του Toplinks.gr ξεκίνησε με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για τις εξελίξεις στην ανάπτυξη του website.

    Στο Blog δημοσιεύονται ανακοινώσεις και ενημερωτικά στοιχεία, που πληροφορούν τους επισκέπτες για κάθε αλλαγή ή βελτίωση που πραγματοποιείται, ενώ παράλληλα η καταγραφή αυτή βοηθά την ομάδα ανάπτυξης.


    Έχετε δικό σας Website με αυτόνομο domain (π.χ. mydomain.gr), και πιστεύετε ότι αξίζει να δημοσιευθεί στο Toplinks.gr; Κλικ εδώ