Τα χρονικά περιθώρια που μας άφησε η Google για την μεταφορά των RSS Feeds από το Feedburner στο Google Account, έχουν στενέψει πολύ και έτσι αποφασίσαμε σήμερα να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή.

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία MyBrand γι’ αυτό και τα Feeds του Toplinks.gr θα συνεχίσουν να εμφανίζονται από τη διεύθυνση http://feeds.toplinks.gr/toplinksgr όπως και πριν. Για τον λόγο αυτό κάναμε και τις απαραίτητες αλλαγές στα DNS Records. Ελπίζουμε η διαδικασία να προχωρήσει καλά και να μην εμφανιστούν προβλήματα.

Προσωρινά απενεργοποιήσαμε την εμφάνιση του αριθμού των RSS Subscribers επάνω δεξιά στις σελίδες, για να βεβαιωθούμε πρώτα για την ομαλή λειτουργία της νέας υπηρεσίας.

Αισίως οι συνδρομητές στα RSS Feeds του Toplinks.gr που διαβάζουν καθημερινά τις δημοσιεύσεις μας, χθές έφτασαν τους 930, και ελπίζουμε σε λίγες μέρες να περάσουν τους 1000 🙂

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη: Εγγραφείτε στα RSS Feeds του Toplinks.gr!

 
    Το Blog του Toplinks.gr ξεκίνησε με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για τις εξελίξεις στην ανάπτυξη του website.

    Στο Blog δημοσιεύονται ανακοινώσεις και ενημερωτικά στοιχεία, που πληροφορούν τους επισκέπτες για κάθε αλλαγή ή βελτίωση που πραγματοποιείται, ενώ παράλληλα η καταγραφή αυτή βοηθά την ομάδα ανάπτυξης.


    Έχετε δικό σας Website με αυτόνομο domain (π.χ. mydomain.gr), και πιστεύετε ότι αξίζει να δημοσιευθεί στο Toplinks.gr; Κλικ εδώ