Οι εγγεγραμμένοι στις ενημερώσεις των RSS Feeds του Toplinks.gr ξεπέρασαν στις 16/02/09 τους 1000. Για την ακρίβεια ήταν 1022 🙂 . Tα στατιστικά αναγνωσιμότητας καταγράφονται από το εργαλείο μέτρησης του Google Feedburner που είναι αρκετά αξιόπιστο.

Επίσης η καταγραφή έγινε μετά την μεταφορά των Feeds στο Google account και τους νέους servers του Feedburner, όπου βελτιώθηκε και η ακρίβεια των μετρήσεων.

Να επισημάνουμε ότι τα RSS Feeds μας δεν συμπεριλαμβάνονται σε Toolbars υπηρεσιών τρίτων websites και έτσι δεν είναι πλασματική η αύξηση των επισκεπτών. Λαμβάνονται απευθείας από τους αναγνώστες σε readers και widgets ή μέσω online υπηρεσιών όπως Google, Netvibes, Pageflakes, Yahoo κ.α αλλά και μέσω Email.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση και την υποστήριξη, και για την μεγάλη επισκεψιμότητα στο Toplinks.gr, που συνεχώς αυξάνεται.

Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με πιο έντονους ρυθμούς.

Εσείς έχετε κάνει εγγραφή στα RSS Feeds του Toplinks.gr ?

 
    Το Blog του Toplinks.gr ξεκίνησε με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για τις εξελίξεις στην ανάπτυξη του website.

    Στο Blog δημοσιεύονται ανακοινώσεις και ενημερωτικά στοιχεία, που πληροφορούν τους επισκέπτες για κάθε αλλαγή ή βελτίωση που πραγματοποιείται, ενώ παράλληλα η καταγραφή αυτή βοηθά την ομάδα ανάπτυξης.


    Έχετε δικό σας Website με αυτόνομο domain (π.χ. mydomain.gr), και πιστεύετε ότι αξίζει να δημοσιευθεί στο Toplinks.gr; Κλικ εδώ