Τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκαν προβλήματα στη λειτουργία των Bookmark links που εμφανίζονται στη δεξιά μπάρα. Αυτό έγινε λόγω κακής λειτουργίας του plugin που χρησιμοποιείται για την επανδρομολόγησή τους (redirection).

Αυτή η δυσλειτουργία είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν οι επισκέπτες να προσθέσουν τα RSS Feeds σε κάποια από τις υπηρεσίες Google, myYahoo, Technorati, Bloglines, Pageflakes, Netvibes, ούτε και να χρησιμοποιήσουν τα widgets του Toplinks.gr αντίστοιχα.

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε επιτυχώς! Σας ζητούμε συγνώμη για την μέχρι τώρα ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε για την υπομονή. 🙂

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, εγγραφείτε στα RSS Feeds του Toplinks.gr ή χρησιμοποιήστε τα Bookmarks που εμφανίζονται στη δεξιά μπάρα.

Καλή πλοήγηση!

 
    Το Blog του Toplinks.gr ξεκίνησε με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για τις εξελίξεις στην ανάπτυξη του website.

    Στο Blog δημοσιεύονται ανακοινώσεις και ενημερωτικά στοιχεία, που πληροφορούν τους επισκέπτες για κάθε αλλαγή ή βελτίωση που πραγματοποιείται, ενώ παράλληλα η καταγραφή αυτή βοηθά την ομάδα ανάπτυξης.


    Έχετε δικό σας Website με αυτόνομο domain (π.χ. mydomain.gr), και πιστεύετε ότι αξίζει να δημοσιευθεί στο Toplinks.gr; Κλικ εδώ