Βελτιώσαμε το περιεχόμενο των RSS Feeds του Toplinks.gr και διορθώσαμε κάποια μικρά προβλήματα.

Οι αλλαγές αυτές ήταν απολύτως αναγκαίες για να γίνουν οι πληροφορίες πιο χρηστικές αλλά και για να εξασφαλιστεί η ομαλή εμφάνιση των Feeds σε όλες τις εφαρμογές ανάγνωσης feeds (feed readers).

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω αλλαγές:

 • Διορθώθηκε το πρόβλημα της εμφάνισης των εικόνων μαζί με το κείμενο. Πλέον οι εικόνες ξεχωρίζουν και το κείμενο ξεκινά λίγο παρακάτω. 
  (βλ. –1– στην εικόνα)
 • Σε κάθε δημοσίευση που περιέχει σχετικό βίντεο, εμφανίζεται στο τέλος του κειμένου ένα link, που οδηγεί στη σελίδα της δημοσίευσης στο σημείο που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.
  (βλ. –2– στην εικόνα)
 • Έγινε προσθήκη της λειτουργίας “Τυχαία δημοσίευση“. Αν κλικάρετε στο link, θα μεταφερθείτε σε κάποια τυχαία δημοσίευση του Toplinks.gr.
  (βλ. –3– στην εικόνα)
 • Άλλαξαν οι θέσεις κάποιων στοιχείων και το μέγεθος των γραμμάτων στο υποσέλιδο, ώστε οι πληροφορίες να εμφανίζονται πιο καθαρά.
  (βλ. –4– στην εικόνα)

Εσείς έχετε εγγραφεί στα RSS Feeds του Toplinks.gr;

 
  Το Blog του Toplinks.gr ξεκίνησε με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για τις εξελίξεις στην ανάπτυξη του website.

  Στο Blog δημοσιεύονται ανακοινώσεις και ενημερωτικά στοιχεία, που πληροφορούν τους επισκέπτες για κάθε αλλαγή ή βελτίωση που πραγματοποιείται, ενώ παράλληλα η καταγραφή αυτή βοηθά την ομάδα ανάπτυξης.


  Έχετε δικό σας Website με αυτόνομο domain (π.χ. mydomain.gr), και πιστεύετε ότι αξίζει να δημοσιευθεί στο Toplinks.gr; Κλικ εδώ