Πληροφορίες

Καλωσήλθατε στο Toplinks.gr!

Το διαδίκτυο είναι ένας πελώριος “ψηφιακός πλανήτης” που αναπτύσσεται καθημερινά και μας καλεί να τον εξερευνήσουμε. Το ταξίδι στον κυβερνοχώρο εξελίσσεται σε μια ευχάριστη περιπέτεια αναζήτησης της γνώσης στην πληροφορία και την επικοινωνία.

To Toplinks.gr συνδυάζει τις λειτουργίες του Ιστολογίου (blog) και του Καταλόγου (links directory) για να σας συνοδέψει σε αυτό το ταξίδι, και να κάνει την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο περισσότερο ενδιαφέρουσα.

Καθημερινά, σας προτείνουμε websites από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, που έχουμε επιλέξει με ποιοτικά κριτήρια και άποψη και σας τα παρουσιάζουμε συνοπτικά. Προσπαθούμε με τις προτάσεις μας να καλύψουμε όλες τις κατηγορίες θεμάτων και προτιμήσεων.

Με αυτόν τον τρόπο φιλοδοξούμε να εμπλουτίσουμε τις διαδικτυακές σας αναζητήσεις και να σας δώσουμε έμπνευση για πλοήγηση. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια βάση δεδομένων που θα περιέχει μόνο επιλεγμένα websites, με σκοπό την ποιοτική και όχι την ποσοτική κάλυψη του ενδιαφέροντος από τους επισκέπτες μας.

Το Toplinks.gr είναι μια ξεχωριστή πρόταση πλοήγησης στο διαδίκτυο, και σας καλούμε να είστε καθημερινά μαζί μας. Θα σας δίνουμε έμπνευση για να ευχαριστηθείτε την εξερεύνηση!

Καλή Πλοήγηση!

Η συντακτική ομάδα του Toplinks.gr:

Animator, Aurora, Stochastic, Zeus

Οι δημοσιεύσεις μας ταξινομούνται σε Ενότητες (στα Ελληνικά) ώστε να είναι εύκολη η αναζήτησή των websites. Υπάρχει και ταξινόμηση βασισμένη σε λέξεις-κλειδιά (tags) με λατινικούς χαρακτήρες

Όσοι/ες θέλετε να λαμβάνετε τις δημοσιεύσεις και προτάσεις μας, και να τις διαβάζετε με χρήση του αγαπημένου σας RSS Reader ή κάποιας σχετικής εφαρμογής, είναι πολύ απλή η διαδικασία για να εγγραφείτε στα RSS Feeds του Toplinks.gr. Αν πάλι προτιμάτε τα Emails, τότε κάντε χρήση της σχετικής υπηρεσίας μας RSS Feeds μέσω Ε-mail.

Έχετε τη δυνατότητα να “αξιολογείτε” τα websites και τις σελίδες που σας προτείνουμε, δίνοντας βαθμολογία σύμφωνα με την προτίμησή σας. Το αποτέλεσμα των αξιολογήσεων, δίνει μια συνολική εικόνα των προτιμήσεων των επισκεπτών και βοηθά τους υπόλοιπους στις επιλογές τους. Διαμορφώνει επίσης και τις λίστες με τα καλύτερα websites που δημοσιεύουμε στο Toplinks.gr.

Μπορείτε να εκφράζετε την γνώμη σας για τα websites και τις σελίδες που σας προτείνουμε, γράφοντας τα σχόλιά σας μετά από κάθε δημοσίευση. Με αυτόν τον τρόπο γίνονται “συζητήσεις” μεταξύ των επισκεπτών και ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών.

Μπορείτε επίσης να μας κάνετε τις δικές σας προτάσεις για ιστοσελίδες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον ή ακόμα και για το δικό σας website.

    Έχετε δικό σας Website με αυτόνομο domain (π.χ. mydomain.gr), και πιστεύετε ότι αξίζει να δημοσιευθεί στο Toplinks.gr; Κλικ εδώ